Založ si blog

Plány sú plány, bratia Kotlebovci

Plány sú plány, ale realita všetko poprehadzuje.

Útok sme museli zastaviť ešte pred príchodom do Rožňavy. Neočakávaný štátny pohreb sukuby Erzsébet Molnár nás stál majland z peňazí našich sponzorov. A ten zármutok, čo nám priniesol.

Nuž, ale ľudia sú smrteľní a pohreby sú preto, aby sme sa na nich stretli s ostatnými iluminátmi a nakoniec sa celkom dobre pobavili.

Kavečany sa nehlásia.

Vojvodca Jaroslav Peuker stojí v Cieli.

Hlásenia Otca Serafima sú zmätočné.

Drahý Otec Serafim!

Píšem Ti z generálneho štábu v Telgárte v Penzióne u Hanky niekoľko pripomienok, ktoré budeme musieť vziať do úvahy pri demokratickom riešení cigánskej otázky.

Public Relation je v tomto tisícročí internetu a televízie, v tisícročí priamych prenosov z práce našich poslancov a z postelí filmových hviezd, Alfou Omegou úspechu.

Mám obavy, že sa nehlásiš. Stále mám zapnutú televíziu, či Ťa nenatočili v nejakej chúlostivej situácii a bude po našich plánoch. Zatiaľ je ticho, ale aj to ticho ma kmári.

Som rád, že si pochopil zmysel konšpirácií a utajenia skutočných cieľov nášho hnutia.

Musíme však postúpiť ďalej a skvalitniť našu misijnú prácu. Hodnotenia situácie slovami ako je konečné riešenie slovenskej otázky, deromatizácia alebo vyhnanie osadníkov z pozemkov nášho Učiteľa môžu priniesť stratu priazne našich sponzorov a okrem toho novinári by to mohli preonačiť.

Obsadenie Krásnohorského Podhradia preto budeme oddnes nazývať kódovým označením Búrlivá púšť. Všetci pochopia, že spravodlivý hnev občanov Slovenska na riešenie rómskej otázky bývalými vládami sa naplnil po okraj hrnca, z ktorého búrlivo vyfučí a to čo zostane po odsťahovaní tejto menšiny do Bratislavy vystihuje kryptogram tiež. Ale bude to naša sPúšť.

Teraz niečo osobné.

Chápem, Otec Serafim, že si zo Strážnej veže v Rožňave nedovidel do areálu Mauzólea, za ktorým je prekrásna socha jazvečíka z červeného pieskovca so zelenými tyrkysovými očami z obrovských ametystov a ani do parku za Betliarskym kaštieľom, kde je slobodomurárska komnata.

Po dobytí Krásnej Hôrky, v najväčšej tichosti tieto cennosti prevezieme do Telgártu, kde ich uložíme v Penzióne u Hanky. Veď sme slobodomurári.

Pomník jazvečíka dáme k mojej soche v Telgárte, kam po smrti uložíme môjho verného psa. Má už svoj vek.

Keby to prasklo a objavil by sa tam Peter Schutz, nechaj ho na mňa a pošli ho k nám na tlačovú konferenciu do Telgártu. Pohostíme ho a vysvetlíme, že to nie je žiadny zločin alebo nebodaj rabovanie. Veď Bratislavský okrášľovací spolok bežne premiestňuje sochy nielen v Bratislave, ale po celom Slovensku. A pripomenieme im, čo narobili kriku so sochou Svätopluka. Tak odvedieme pozornosť a môžeme v pokoji rabovať.

Otec Serafim, trápi ma, aby sme neurobili podobné chyby ako naši priatelia na Ukrajine, keď dopustili, aby ich protivníci nazvali prechádzky za vianočnými nákupmi v obchodnom centre Kyjeva, masovými demonštráciami miliónov občanov.

Pre istotu už teraz daj nainštalovať kameru na vežu biskupskej katedrály v Rožňave, ktorá bude snímať ako Zuzana Wienk a celá Amnesty International s ostatnými trhovníkmi a návštevníkmi veselo popíja varené víno, tancuje pri hudbe a okolostojaci sa na nich bavia ako na Mikulášovi.

Možno by si sa mal presvedčiť, či sa po námestí Rožňavy nepoflakuje Paľko Demeš z Bratislavy s celou partiou. Zase by nám len nasadil do vedenia nejakých Šorošovcov ako si to zvykol na Ukrajine a v Rusku. A Slováci už žiadneho Chodorkovského, ani Tymošenkovú nechcú. Majú dosť Mečiara a Fica.

Len prosím Ťa, prever si toho Tvojho špióna. Obávam sa, že je to bratranec Zuzany Szatmáry, ktorá tiež chodila po Bratislave s taškou napchanou dolármi ako Langošova žena po Prahe. Keď som si pozrel v archíve jeho kučeravé vlasy, začal som mať obavy, hoci sám píše, že je normálny.

 

Vtom som si spomenul na Morgensterna. To je nápad. Toho musíme zlanáriť. Pošleme mu pohľadnicu:

 

Drahý náš priateľ Morgenstern!

Už dávno sme o Tebe nepočuli. Nebodaj si nenechal svoju prácu ako jeden náš známy? Ak si stratil prácu, príď k nám. Radi využijeme Tvoje skúsenosti. Už si urobil poriadok s Hrádkom? Bude veľa pohrebov a nemôžeme si dovoliť vysoké náklady.

Aj Trnka nás opúšťa. Ešte, že Harabín sa drží.

Príjemné 2. kolo prezidentskej hry všetkým priaznivcom želá

Mordechaj Kapusta z Lóže Veľkého Orientu a Byzantského Rítu v Penzióne u Hanky v Telgárte.

Pred desiatimi rokmi sme písali

17.03.2024

V intelektuálnych kruhoch sa vžil názor, že ľudia mdlého rozumu, babky demokratky, voliči SMERu, nedovzdelanci, spiatočníci, náboženskí fanatici, ohlúpnutí nacionalisti, paranoidní zadubenci so sklonom k nenávisti voči iným, proste idioti veria konšpiráciám a podliehajú masmediálnej manipulácii. A len pokrokoví, vzdelaní, inteligentní humanisti, ľudia s vytríbenou [...]

Sláva a nesmrteľnosť

12.07.2023

Motto: „Z bohyne piča“ Rudolf Vasky Náš krátky príspevok venujeme ako to často robievame, rozboru cesty k nesmrteľnosti a sláve, k veľkej láske a nenávisti a pochopiteľne vojenským, politickým a náboženským otázkam. V našich príspevkoch píšeme o snahe ľudí stať sa nesmrteľnými a slávnymi. Niekedy sa im to darí, niekedy nie, ale svojich päť minút naše [...]

Za Boha, za život, za národ, za slobodu, za ľudí

22.06.2019

Krajšie už Andrej Kiska ani nemohol pomenovať svoju stranu. Vyhranil sa proti fašistom a zvolil si heslo Za ľudí s podtextom, ktorému všetci dobre rozumieme. Za nás za bratislavských Židov budeme bojovať v našej strane. Proti Bohu, proti národu, proti slobode. Už v roku 2008 sme naznačili smer politiky Bratislavy: Skúmali sme ďalej rodokmeň židovskej rodiny Grünkopfovcov [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 16905x
Priemerná čítanosť článkov: 2415x

Autor blogu

Kategórie