Založ si blog

Za Boha, za život, za národ, za slobodu, za ľudí

Krajšie už Andrej Kiska ani nemohol pomenovať svoju stranu. Vyhranil sa proti fašistom a zvolil si heslo Za ľudí s podtextom, ktorému všetci dobre rozumieme. Za nás za bratislavských Židov budeme bojovať v našej strane. Proti Bohu, proti národu, proti slobode.  Už v roku 2008 sme naznačili smer politiky Bratislavy:

Skúmali sme ďalej rodokmeň židovskej rodiny Grünkopfovcov a s nadšením zverejňujeme niektoré fakty, ktoré sa nám podarilo v starých matrikách a na serveroch pozháňať. Netušili sme, že to bude prínosom nielen pre našu Lóžu Veľkého Orientu a Byzantského Rítu, ale aj pre históriu Bratislavy a pochopenie politiky súčasnej opozície.

Ale poďme k veci. Naši predkovia pamätali na všetko a pre istotu nám počas socializmu zakúpili odpustky aj v katolíckej Cirkvi. Takže sa všetci svorne zídeme v nebeskom kráľovstve, bezohľadu na naše vierovyznanie a politické presvedčenie.

Dovtedy sa samozrejme budeme ešte žrať, či už v politike alebo na stránkach mienkotvorných denníkov podľa toho, či sme gréckokatolíci, katolíci, nacionalisti, sionisti, antisemiti alebo židia. Lebo už od čias, keď Kain zo žiarlivosti zabil Ábela, lebo ho JHW viac miloval a jeho obeta bola srdcu bližšia JHWemu, niektoré rodiny pochádzajú od Kaina a iné od Ábela. V 33. roku AD sa potom jedni stali liberáli a druhí socialisti.

Ako vidieť Grünkopfovci buď sa priatelili s Marmonsteinovcami, alebo si vymieňali nevesty ako sa to robí v aristokratických rodinách. V michalovskej matrike sme objavili dokument, podľa ktorého sa Siegfrid Marmonstein vybral v roku 1911 spolu s celou vtedajšou migračnou vlnou Slovákov do Pensylvánie.

Slováci išli pracovať do baní a Marmonsteinovci si otvorili v McKeesporte slovenskú krčmu, kde naďalej bohatli na mozoľoch Slovákov. Milovali Američanov a Ameriku tak, že si na jej počesť zmenili meno na Fuckstonovci.

Zrejme sa aj láska prenáša génmi, lebo po návrate na Slovensko v roku 1947 sa im narodil syn František, ktorý už od malička zbožňuje slovo USA a z karate si prinášal polámané tehličky, aby si urobil doma oltárik so svätým obrázkom podľa ilustrácie, americkou vlajkou, Coca-Colou a hamburgerom, pri ktorom sa každý piatok, ako náš Žid v Penzióne u Hanky, zbožne modlí a páli sviečky.

Karatistom sa stal už ako dieťa, keď rozkopal perinu, takže rodičia sa rozhodli, že bude z neho politik.

Vôbec, v pamätnom roku 1947 sa narodilo mnoho významných Bratislavčanov. Niektorých radšej spomínať nebudeme, lebo nás zase verejne preplieskajú. Samozrejme, že do Wikipédie sme sa dostali len my – Židia.

Fuckstonovci mali s menom podobný problém ako Grünkopfovci. Keď ich nechceli v matrike premenovať po slovensky na Jebeškameň, dali si vzácne, na Slovensku málo frekventované meno.

Pavel Marmonstein, brat Siegfrida žil v pokoji za Slovenského štátu ako Žid Marmorstein a hneď po vojne, o rok skôr ako Siegfriedovi, sa mu narodil syn Pavel Mešťan, ktorý má toto krásne znejúce slovenské meno od 8. triedy základnej školy.

„Rodičia ale zostali po celý život Marmorsteinovci“, povedal nám Paľko. „Dnes som už v takom veku, a taký zžitý s menom Mešťan, že už to nepovažujem za potrebné sa vrátiť k menu Marmonstein,“ dodal na vysvetlenie. Chápeme, Paľko. To môžeš rozprávať Gójom!

My, Židia vieme, že by si prišiel pri žiadosti o prepísanie diplomov o svoje krásne tituly Prof., Dr.Sc. a PhDr. z Dejín komunizmu a z Teórie a praxe výstavby Komunistickej strany Slovenska. A Ty tituly tak miluješ.

Bohužiaľ, Paľko sa ukázal ako nejaký incubus, ktorý sa za socializmu správal ako Kain, keď holocaustoval Slovákov a teraz tiež holocaustuje v mene ľudských práv všetko, čo je slovenské a vzniklo za Slovenského štátu.

Hoci rodina Paľka v mieri a pokoji prežila 2. svetovú vojnu na Slovensku. A hnevá sa, keď Jana Tutková holocaustuje tiež.

Stal sa nábožným Židom, ako jeho súputnik v Prahe. Snáď to bude tým, že jeho mamička sa za slobodna tiež volala Marmonsteinová, takže jeho otec si vzal svoju sestru.

Musím sa pri tomto genealogickom zápise prežehnať, lebo mi nič iné nepripadá na um, len že otec Mešťana bol Sestrojebec. Nuž darmo.

Vetva po Kainovi sa ukázala hodná svojho mena.

To vysvetľuje aj správanie sa slovenskej opozície v parlamente, po ministerstvách a v slovenskej kultúre, ktorí pochádzajú od Kaina a pravého lotra na kríži a našej sociálnej vlády a našich nominantov, ktorí pochádzajú od Bohom milovaného Ábela a ľavého lotra na kríži, ktorému Náš Pán Ježiš Kristus povedal: „Veru, veru hovorím Ti, ešte dnes budeš so mnou v raji.“

 

Pred desiatimi rokmi sme písali

17.03.2024

V intelektuálnych kruhoch sa vžil názor, že ľudia mdlého rozumu, babky demokratky, voliči SMERu, nedovzdelanci, spiatočníci, náboženskí fanatici, ohlúpnutí nacionalisti, paranoidní zadubenci so sklonom k nenávisti voči iným, proste idioti veria konšpiráciám a podliehajú masmediálnej manipulácii. A len pokrokoví, vzdelaní, inteligentní humanisti, ľudia s vytríbenou [...]

Sláva a nesmrteľnosť

12.07.2023

Motto: „Z bohyne piča“ Rudolf Vasky Náš krátky príspevok venujeme ako to často robievame, rozboru cesty k nesmrteľnosti a sláve, k veľkej láske a nenávisti a pochopiteľne vojenským, politickým a náboženským otázkam. V našich príspevkoch píšeme o snahe ľudí stať sa nesmrteľnými a slávnymi. Niekedy sa im to darí, niekedy nie, ale svojich päť minút naše [...]

Plány sú plány, bratia Kotlebovci

20.03.2019

Plány sú plány, ale realita všetko poprehadzuje. Útok sme museli zastaviť ešte pred príchodom do Rožňavy. Neočakávaný štátny pohreb sukuby Erzsébet Molnár nás stál majland z peňazí našich sponzorov. A ten zármutok, čo nám priniesol. Nuž, ale ľudia sú smrteľní a pohreby sú preto, aby sme sa na nich stretli s ostatnými iluminátmi a nakoniec sa celkom dobre [...]

Tibor Gašpar

Gašpar: Slovensko zaznamenalo nárast nelegálnej migrácie z Ukrajiny o 82 percent

29.04.2024 12:20

Podľa neho ide o reakciu na Kyjevom nedávno prijatú novelu mobilizačného zákona.

lešť

Vojaci si v Lešti preverili svoju pripravenosť v rámci cvičenia Strong Cohesion 2024

29.04.2024 12:01

Na cvičení sa zúčastnilo takmer 1 500 vojakov šiestich armád NATO so 400 kusmi vojenskej techniky.

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 16918x
Priemerná čítanosť článkov: 2417x

Autor blogu

Kategórie