Založ si blog

Dobrí anjeli priniesli Andrejovi Kiskovi peniaze a moc

Médiá nám zatajujú skutočné obrovské problémy zverejňovaním a rozpitvávaním rozličných menších káuz, manipuláciou a propagandou. Odhliadnuc od toho, že toto bude po strate dôvery v bankový systém, v ktorom ako najchudobnejšia krajina Eurozóny zachraňujeme súkromných bankárov zanedbateľný problém, musím to napísať.

Už dlhšie poukazujem na kauzy a megachobotnicu, ktorú nám môže závidieť už celá Európa. Kauza Gorila bola naozaj úplný povrch ľadovca a prichádzajú ďalšie dieliky to tejto dokonalej stavebnice.

Jedným z nich je prezident Andrej Kiska, bývalý „veľkopodnikateľ“, zakladateľ spoločností Tatracredit, Triangel a Quatro v roku 1996 a zakladateľ nadácie Dobrý Anjel v roku 2005. V novembri 2006 získal titul „Manažér roka“. V roku 2011 sa stal držiteľom ocenenia Krištáľové krídlo za filantropiu.

No keď filantropia znamená to, že spolu s rodinou, priateľmi a rôznymi bielymi koníkmi ovládame napr. takú VÚB, a.s., VÚB Generali DSS, a.s., a potom na desaťtisíce dôchodcov a bezmocných a nešťastných ľudí, ktorí si musia na zabezpečenie prežitia zobrať úžernícku pôžičku, pošleme exekútorov, tak ďakujem pekne.

Dá sa pokračovať cez Fond národného majetku SR, Burzu cenných papierov v Bratislave, a.s., Slovenskú záručnú a rozvojovú banku, a. s., Transpetrol, VSŽ, OTP Banku, rôzne bezpečnostné služby, až po Dôveru a.s. atď atď.

Z najznámejších blízkych ľudí vyberám (nezáleží na tom, či vo firmách figurujú v súčasnosti, ale to že prepojenia existovali, pretože sú to nástroje na dosiahnutie cieľa):

Ing. Anna Bubeníková, Anna Ficová, Ing. Eduard Maták, Igor Matejov a mnohí ďalší …

Ak vám toto, vážení Slováci, neotvorí oči, že prezident je to len ďalšia nasadená gorila, či skôr kingkong, že nás 28 rokov okráda pár ľudí a ich rodiny za pomoci zapredaných politikov, tak tu máme jedinú Ficovu ISTOTU, smrť cez ekonomickú a sociálnu genocídu, ktorej zo všetkých síl pomáhajú slovenskí exekútori a Sociálna poisťovňa.

Pred desiatimi rokmi sme písali

17.03.2024

V intelektuálnych kruhoch sa vžil názor, že ľudia mdlého rozumu, babky demokratky, voliči SMERu, nedovzdelanci, spiatočníci, náboženskí fanatici, ohlúpnutí nacionalisti, paranoidní zadubenci so sklonom k nenávisti voči iným, proste idioti veria konšpiráciám a podliehajú masmediálnej manipulácii. A len pokrokoví, vzdelaní, inteligentní humanisti, ľudia s vytríbenou [...]

Sláva a nesmrteľnosť

12.07.2023

Motto: „Z bohyne piča“ Rudolf Vasky Náš krátky príspevok venujeme ako to často robievame, rozboru cesty k nesmrteľnosti a sláve, k veľkej láske a nenávisti a pochopiteľne vojenským, politickým a náboženským otázkam. V našich príspevkoch píšeme o snahe ľudí stať sa nesmrteľnými a slávnymi. Niekedy sa im to darí, niekedy nie, ale svojich päť minút naše [...]

Za Boha, za život, za národ, za slobodu, za ľudí

22.06.2019

Krajšie už Andrej Kiska ani nemohol pomenovať svoju stranu. Vyhranil sa proti fašistom a zvolil si heslo Za ľudí s podtextom, ktorému všetci dobre rozumieme. Za nás za bratislavských Židov budeme bojovať v našej strane. Proti Bohu, proti národu, proti slobode. Už v roku 2008 sme naznačili smer politiky Bratislavy: Skúmali sme ďalej rodokmeň židovskej rodiny Grünkopfovcov [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 16916x
Priemerná čítanosť článkov: 2417x

Autor blogu

Kategórie