Založ si blog

Dobrí anjeli priniesli Andrejovi Kiskovi peniaze a moc

Médiá nám zatajujú skutočné obrovské problémy zverejňovaním a rozpitvávaním rozličných menších káuz, manipuláciou a propagandou. Odhliadnuc od toho, že toto bude po strate dôvery v bankový systém, v ktorom ako najchudobnejšia krajina Eurozóny zachraňujeme súkromných bankárov zanedbateľný problém, musím to napísať.

Už dlhšie poukazujem na kauzy a megachobotnicu, ktorú nám môže závidieť už celá Európa. Kauza Gorila bola naozaj úplný povrch ľadovca a prichádzajú ďalšie dieliky to tejto dokonalej stavebnice.

Jedným z nich je prezident Andrej Kiska, bývalý „veľkopodnikateľ“, zakladateľ spoločností Tatracredit, Triangel a Quatro v roku 1996 a zakladateľ nadácie Dobrý Anjel v roku 2005. V novembri 2006 získal titul „Manažér roka“. V roku 2011 sa stal držiteľom ocenenia Krištáľové krídlo za filantropiu.

No keď filantropia znamená to, že spolu s rodinou, priateľmi a rôznymi bielymi koníkmi ovládame napr. takú VÚB, a.s., VÚB Generali DSS, a.s., a potom na desaťtisíce dôchodcov a bezmocných a nešťastných ľudí, ktorí si musia na zabezpečenie prežitia zobrať úžernícku pôžičku, pošleme exekútorov, tak ďakujem pekne.

Dá sa pokračovať cez Fond národného majetku SR, Burzu cenných papierov v Bratislave, a.s., Slovenskú záručnú a rozvojovú banku, a. s., Transpetrol, VSŽ, OTP Banku, rôzne bezpečnostné služby, až po Dôveru a.s. atď atď.

Z najznámejších blízkych ľudí vyberám (nezáleží na tom, či vo firmách figurujú v súčasnosti, ale to že prepojenia existovali, pretože sú to nástroje na dosiahnutie cieľa):

Ing. Anna Bubeníková, Anna Ficová, Ing. Eduard Maták, Igor Matejov a mnohí ďalší …

Ak vám toto, vážení Slováci, neotvorí oči, že prezident je to len ďalšia nasadená gorila, či skôr kingkong, že nás 28 rokov okráda pár ľudí a ich rodiny za pomoci zapredaných politikov, tak tu máme jedinú Ficovu ISTOTU, smrť cez ekonomickú a sociálnu genocídu, ktorej zo všetkých síl pomáhajú slovenskí exekútori a Sociálna poisťovňa.

Pred desiatimi rokmi sme písali

17.03.2024

V intelektuálnych kruhoch sa vžil názor, že ľudia mdlého rozumu, babky demokratky, voliči SMERu, nedovzdelanci, spiatočníci, náboženskí fanatici, ohlúpnutí nacionalisti, paranoidní zadubenci so sklonom k nenávisti voči iným, proste idioti veria konšpiráciám a podliehajú masmediálnej manipulácii. A len pokrokoví, vzdelaní, inteligentní humanisti, ľudia s vytríbenou [...]

Sláva a nesmrteľnosť

12.07.2023

Motto: „Z bohyne piča“ Rudolf Vasky Náš krátky príspevok venujeme ako to často robievame, rozboru cesty k nesmrteľnosti a sláve, k veľkej láske a nenávisti a pochopiteľne vojenským, politickým a náboženským otázkam. V našich príspevkoch píšeme o snahe ľudí stať sa nesmrteľnými a slávnymi. Niekedy sa im to darí, niekedy nie, ale svojich päť minút naše [...]

Za Boha, za život, za národ, za slobodu, za ľudí

22.06.2019

Krajšie už Andrej Kiska ani nemohol pomenovať svoju stranu. Vyhranil sa proti fašistom a zvolil si heslo Za ľudí s podtextom, ktorému všetci dobre rozumieme. Za nás za bratislavských Židov budeme bojovať v našej strane. Proti Bohu, proti národu, proti slobode. Už v roku 2008 sme naznačili smer politiky Bratislavy: Skúmali sme ďalej rodokmeň židovskej rodiny Grünkopfovcov [...]

Sýria, Maar an-Numán, nemocnica, lekári bez hraníc

Rusko zbombardovalo nemocnicu v Sýrii, obviňujú krajinu príbuzní obetí aj vyšetrovatelia OSN

02.05.2024 12:46

Vyšetrovatelia OSN Rusko niekoľkokrát obvinili z páchania vojnových zločinov v Sýrii.

Ján Mazák

Poslanci odvolali Majerníka a Mazáka z funkcií členov Súdnej rady SR

02.05.2024 12:38

Opozícia i odvolávaní členovia to namietali.

MZV: Premiér navštívil ministerstvo

Blanár: Naše členstvo v EÚ je pre krajinu úspešný príbeh. Na rozvoj sme dostali takmer 28 miliárd eur

02.05.2024 12:05

Slovensko podporuje vstup Ukrajiny do Únie, podľa Fica by mala vstúpiť hneď po splnení podmienok, povedal premiér Fico.

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 16928x
Priemerná čítanosť článkov: 2418x

Autor blogu

Kategórie